L11 Carnavals gezicht 2017

Bij de regionale omroep kan je sinds vorig jaar het gezicht van L11 worden. Dit is een wedstrijd waarbij je een foto van jezelf kan insturen om vervolgens het gezicht van L11 2017 te worden. Dit jaar is dat  Inge Houben-Timmermans geworden, proficiat! De fotoshoot voor het promotiemateriaal  heb ik mogen doen! 

BCT Magazine

BCT Software, een bedrijf dat internet platformen verbindt. Voor het magazine uitgave 2016 wilde ze van iedere medewerker die een column in het magazine geschreven heeft een foto bijplaatsen. Gelukkig mocht ik deze taak op mij nemen!

Eindelijk Herfst!

Herfst, voor mij denk ik wel het mooiste seizoen van de vier. De temperatuur is heerlijk om buiten te wandelen, niet super koud maar ook niet warm dat je na tien minuten al aan het zweten bent. Frisse lucht en voornamelijk prachtige foto’s die je kunt maken. En erna je foto’s nabewerken, binnen met de verwarming aan en een kopje warme chocomelk!

Opnames voor VVV

Met enige regelmaat film ik veel voor Submedia. En zo ben ik via via weer filmopnames aan het maken die naderhand terug te zien zijn bij andere firma’s!

Corporate Film: Isaac Cycle

Voor de fietsenfabriek Isaac Cycle heb ik in opdracht van Submedia mee mogen werken aan een super vette film voor deze firma. Twee dagen aaneensluitend filmopnames in de Ardenne.

Huisdieren portretteren?

Eigenlijk meer als spontane actie een mooi drieluik voor mijn broer en zijn vriendin gemaakt.

Vlinders!

Voor mij is macro-fotografie denk ik één van de mooiere kanten van fotografie. Natuurlijk zijn er meerdere maar bij macro-fotografie vind ik het bijzondere dat waar mensen in het alledaagse leven voorbij lopen of niet bij stilstaan, jij bijzonder kunt maken en onder de aandacht kan brengen. Vooral in de natuur, waar iedereen zijn eigen manier van kijken kan laten zien.

L1 Cultura Nova TV

Voor Cultura Nova TV heb ik vandaag twee portretten gemaakt van Limburgse Theatermakers.

Vliegend Hert

Het vliegend hert is een van de grootste kevers die in Europa voorkomen en kan een totale lengte bereiken van meer dan 9 centimeter. De Nederlandse naam is te danken aan de enorme kaken van de mannetjes, die vertakt zijn aan het einde en doen denken aan het gewei van een hert. Bij de vrouwtjes ontbreken de vergrote kaken waardoor ze gemakkelijk zijn te onderscheiden.

Portretten voor het jaarverslag

L1 Radio & Televisie heeft dit jaar het jaarverslag meer visueel gemaakt dan vorige uitgaves. Hiervoor het L1 mij benadert om portretten te maken van Peter van Dijk, gedeputeerde. Huub Paulissen, hoofdredacteur Limburgs Dagblad. En Ruud Stikkelbroeck, directeur Omroep Venlo.

Hoge kwaliteit voor drukwerk?

In opdracht van L1 een fotoshoot gedaan ten behoeven van de promotiewagen. Belangrijk hierbij  was de kwaliteit en resolutie van de foto’s, omdat de deze op zeer groot formaat gedrukt moest worden.

Omdat er in postproductie voor een aparte achtergrond gekozen werd is bij deze shoot is ervoor gekozen om dit voor een groene (key)wand te schieten.
Dit om het uitkippen van de modellen makkelijker te maken.